Vilkår

Sådan handler du på helgemollerfurniture.com.

For at foretage et køb på helgemollerfurniture.com skal du igennem følgende trin:

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
  4. Godkend vore handelsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte i kasse og godkend købet

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med helgemollerfurniture.com indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en e-mail til info@helgemollerfurniture.com, hvorefter vi sender en kopi af din ordrebekræftelse

For at du kan indgå aftale med os på helgemollerfurniture.com, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Helge Møller Furniture og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra Helge Møller Furniture har adgang til de oplysninger der registreres om dig:

Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Som registreret hos helgemollerfurniture.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til helgemollerfurniture.com via e-mail info@helgemollerfurniture.com

Priser

helgemollerfurniture.com giver et håndlavet kvalitetsprodukt på et originalt design fra 1957, til en meget favorabel pris. Direkte fra produktion uden nogen fordyrende mellemled.
Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort eller bankoverførsel på helgemollerfurniture.com

Betaling

Ved ordreafgivelse opkræves ordrebeløbet ved brug af enten Dankort, Visa eller Mastercard på vores webshop.
Det er muligt at handle via bankoverførsel betaling hvis handel med betalingskort ikke er muligt, varen sendes først når beløb er registreret på Helgemoellers konto.

Reklamation

Når du handler på helgemollerfurniture.com har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. For at vi kan finde den rette løsning på reklamationen, vil du blive bedt om at sende nogle fotos af produktskaden, samt give en god beskrivelse af problemet.. Ud fra dette, vil vi vurdere om reklamationen er baseret på en produktions- eller materialefejl, eller om den skyldes almindelig slidtage eller påførte skader.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelse af køb

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på helgemollerfurniture.com

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

– Har modtaget din vare

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail info@helgemollerfurniture.com

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Det er en god ide at gemme emballagen, indtil du har endeligt besluttet dig. Hvis du har smidt originalemballagen ud, eller fremstår varen ikke i acceptabel stand, mister du din fortrydelsesret eller vi opkræver et beløb til dækning af omkostningerne. Du er velkommen til at komme og aflevere varen på vores lager i Slagelse efter aftale. Du bedes medbringe kvitteringen indeholdende fakturanummer, som varen er købt på, således vi nemt kan bytte din vare eller returnere pengene til dig.

Du må naturligvis gerne have afprøvet varen inden returnering, men varen skal returneres i original emballage, da salgsværdien ikke må være forringet. Beløbet vil som udgangspunkt blive afregnet til dig ved en bankoverførsel. Ved returnering genplaceres varen i Helge Møller Furnitures salgsemballage. Du må ikke påklistre mærkater og/eller skrive direkte på emballagen.

Du skal selv afholde evt. transportomkostninger i forbindelse med returneringen af varen. Det er dit ansvar, at varen kommer frem til os i uskadt stand. Mener vi ikke, at betingelserne, fristen, emballagen eller varens stand er opfyldt, kontaktes du dig pr. e-mail med en begrundelse herfor. Husk at aftale afleveringstidspunkt med Helge Møller Furniture inden returnering, både hvis du selv afleverer produkterne tilbage, eller du sender med fragt/post.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vedligeholdelse

For at sikre en så lang levetid som muligt for dit møbel, anbefaler vi, at du følger vores råd om vedligeholdelse. Som hovedregel skal du altid gøre brug af simpel rengøring og du må aldrig anvende kemiske rensemidler der reagerer på olie/maling som produktet er behandlet med. Ej heller ting som ridser overflade/lakering på sæde. Er du i tvivl om hvordan du holder produktet godt vedlige, så er du velkommen til at kontakte os på info@helgemollerfurniture.com

Klage

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@helgemollerfurniture.com.
Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)

Firmaoplysninger

Website: helgemollerfurniture.com

Virksomhedens juridiske navn: Helges taburet ApS
Virksomhedens kaldenav: Helge Møller Furniture

Organisationsform: Aps
E-mailadresse: info@helgemollerfurniture.com
Virksomhedens etableringsår: 2015